Καινοτομούμε για ακόμα μία φορά, τόσο στο νομό Ηρακλείου, όσο και στο νομό Ρεθύμνου προσφέροντάς σας το μοναδικό Φιλανδικό μοντέλο εκμάθησης Moomin για τα παιδιά σας.

Το φροντιστήριο μας ξεκινάει από φέτος μία νέα συνεργασία ενσωματώνοντας στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα το Φιλανδικό μοντέλο εκμάθησης ξένων γλωσσών Moomin για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 4 έως 7 ετών.

Αφήνουμε το παιδί να ανακαλύψει το μαγικό κόσμο της γλώσσας μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού. Εύκολα, ευχάριστα και έγκυρα.

Καλλιεργούμε την έμφυτη ικανότητα των παιδιών να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι με δια δραστικές δραστηριότητες που δεν απαιτούν διάβασμα. Ως αποτέλεσμα, μαθαίνουν να επικοινωνούν και να εκφράζονται με άνεση και φυσικότητα.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα παιδιά προσεγγίζουν τη γλώσσα πολύπλευρα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με φιλικές εικόνες cartoons. Αρκεί η ενασχόληση λίγων λεπτών καθημερινά από το σπίτι για να απολαμβάνουν το παιχνίδι στις συναντήσεις μας.

Η μέθοδός αυτή βασισμένη στην έρευνα και ειδικά σχεδιασμένη για την πρώιμη παιδική ηλικία, στηρίζει την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών: ενισχύει τη γλωσσική δεξιότητα και την ικανότητα συγκέντρωσής τους, θέτοντας γερές βάσεις για όλη τους τη ζωή.

Για εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά 2023-2024

και Περισσότερες πληροφορίες

Αγία Μαρίνα 2810 261316

Πέραμα 28340 22277

e-mail: citylanguages@hotmail.com

Ώρες λειτουργίας γραμματείας

Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-21:00