Ένα καινοτόμο εργαλείο στην εκμάθηση Αγγλικών

Καλώς ήρθατε στην τεχνολογία της Επαυξημένης (Augmented) και της Εικονικής (Virtual) πραγματικότητας.

Από φέτος εισάγουμε στο σχολείο μας το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα mycitybuddy@home+class.
Καινοτομούμε παρέχοντας σε όλους τους μαθητές της JAB τάξης αποκλειστικά, ένα προσωπικό windows τάμπλετ εκπαιδευτικής ενίσχυσης στο σπίτι και στο φροντιστήριο.

Το City Languages εισάγει την εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα στην εκμάθηση αγγλικών, ενσωματώνοντας την στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα.

Οι μαθητές μας μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο, να επισκεφτούν μέρη και πολιτισμούς σε διαφορές εποχές με την προηγμένη τεχνολογία εμβυθιστικής Eικονικής Πραγματικότητας που είναι διαθέσιμη σε μια σταθερή αίθουσα διδασκαλίας παρέχοντας μια αξέχαστη εμπειρία μάθησης.

Μία βόλτα στο κέντρο του Λονδίνου ή στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών για την γλώσσα και τον πολιτισμό της χώρας την οποία διδάσκονται.

Ασκήσεις προσαρμοσμένες σε κάθε επίπεδο όπως το να πάρεις ένα ταξί από το Buckingham Palace για να σε πάει στο μουσείο της Madame Tussauds, να περιμένεις στην ουρά μέχρι να εξυπηρετηθείς, να κόψεις εισιτήριο και να περιηγηθείς μέσα στο μουσείο με τον προσωπικό σου ξεναγό, είναι εμπειρίες που κάνουν την εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας μία μοναδική βιωματική εμπειρία.

Είστε λοιπόν έτοιμοι να βιώσετε απίστευτες περιπέτειες και να εξασκήσετε τα αγγλικά σας με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας;

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των στοιχείων σας με την ιστοσελίδα μας (GDPR)

  Please prove you are human by selecting the Truck.

  Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  Το πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών City Languages πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και φέρνει την εμπειρία της εικονικής (Virtual) και επαυξημένης (Augmented) πραγματικότητας στην αποτελεσματική εκμάθηση αγγλικών.

  Από φέτος εισάγουμε στο σχολείο μας το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα mycitybuddy@home+class.

  Καινοτομούμε παρέχοντας σε όλους τους μαθητές της JAB τάξης αποκλειστικά, ένα προσωπικό Windows τάμπλετ εκπαιδευτικής ενίσχυσης στο σπίτι και στο φροντιστήριο.