Στο City Languages, η συνέπεια, η αφοσίωση, οι επιτυχίες αλλά κυρίως η ποιότητα της διδασκαλίας μας, ανταμείβεται από όλους εσάς, που μας εμπιστεύεστε την εκπαίδευση των παιδιών σας.

Η πρωτοπορία μας στην εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας στο πρόγραμμα σπουδών μας, μας έχει καθιερώσει στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας ως Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

Φροντίζουμε η διδασκαλική μεθοδολογία μας να εξελίσσεται διαρκώς, ώστε οι μαθητές μας, με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο να μαθαίνουν την γλώσσα εις βάθος όπως ακριβώς την μητρική τους. Συγκεκριμένα, με την λειτουργία δια δραστικών πινάκων και με τη συνεχή επανάληψη και εφαρμογή της ξένης γλώσσας, βασιζόμενοι στη χρήση tablet και ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναπτύσσουμε παράλληλα όλες τις γλωσσικές ικανότητες (ομιλία, ακουστική, ανάγνωση, γραφή), ανεξαρτήτως επιπέδου.

Η προσεκτική επιλογή των βιβλίων που διδάσκουμε, αποτελεί πάντα προτεραιότητα στον εκπαιδευτικό μας σχεδιασμό. Τα βιβλία βοηθούν τον μαθητή να κάνει την πληροφορία γνώση, με επιπλέον οπτικοακουστικό υλικό για το σπίτι, ολοκληρώνοντας πάντα το σύνολο του εκπαιδευτικού προγράμματος κάθε τάξης.

Η γνώση της προόδου κάθε μαθητή, μας επιτρέπει όποτε οι συνθήκες το επιβάλλουν, να προσφέρουμε ατομική στήριξη με επιπλέον ώρες, εμβαθύνοντας σε τομείς της διδακτικής ύλης που έχει ανάγκη. Έτσι καλύπτουμε τυχόν κενά, ενθαρρύνοντας τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών του, έχοντας πάντα ως βάση τη σωστή αξιολόγηση προβιβασμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε γονείς και μαθητές, για την εμπιστοσύνη σας, υποσχόμενοι πως θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, διάθεση και αφοσίωση να συμβάλουμε μέσω της διδασκαλίας μας, στο να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι στόχοι των μαθητών μας .

Με εκτίμηση,
Γιάννης Αλεξάκης